Kontaktujte nás

Blog

04.02.2014 22:28

Rozdělení práce

Zdravím, tak je tu naše první rozdělování práce a proto jsem si to ihned vzal na starost já abych vám mohl pořádně zavařit :D

Takže začneme: Já jsem si vzal na starost sestavení celé stránky. Aby jste si neřekli, že já nic pořádného nebudu dělat, tak věřte, že já se do práce také zapojím, a to možná více než většina z vás... Dále zde rozepíšu jednotlivé členy a u nich konkrétně se budu věnovat tomu, o co jsem je již požádal a zpřesním jim co bych očekával a do kdy.

Jarl Jdee: Takže Jdee, na Tobě bude hlavně sepsat vyprávění mírně pohádkovým dojmem z našeho prožitého b5ačka, takže nechám Ti volnou fantasii, jen bych byl rád, kdyby to bylo alespon délkou odpovídající Pohádce o Tanwynu. Dále bych Tě k tomu požádal o nějakou báseň či povídku jakkoli smyšlenou (Tvé povídky jsou velmi vtipné, nějakou bych sem rád dal, tak nějakou napiš, něco o hrdinech, vikinzích atd) To je zatím asi vše. A ještě dodatek, byl bych rád kdyby jsi to stihl do konce  víkendu. Díky

Šaman Wran: Takže Wrane, Tebe bych chtěl požádat o to aby sis vzal do parády všechny čelny a o každém napsal samostatný meší článek. v Jakém podání, to je na Tobě, nicméně alespoň hlavní a jisté členy bych od Tebe rád dostal do neděle... Děkuju moc :)

Mája: Takže Májo, na Tobě bude nakreslit nějaký obrázek, který bych mohl přidat na naše stránky jako dílo našich členů, pokud by to šlo tak trochu do smyslu fantasy, nemůžu Ti do Tvého uměleckého řemesla moc mluvit protože vím, že ho neovládám, a proto Ti nechám volnou ruku, byl bych ale rád, kdybys mi pak jeho fotku poslala, a to tak do konce příštího týdne, kdybys to viděla jinak, ozvi se mi prosím :)

Ostatní: Byl bych rád, kdyby se VŠICHNI ostatní zapojili jakoukoli básničkou, příběhem (smyšleným či pravdivým), obrázkem či písničkou zapojili do tvorby našich stránek a proto bych rád od všech (jmenovitě hlavně Míša, Kája, Áňa, ale i další členové, o kterých zatím nemám moc zpráv --- vy se prosím do konce týdne alespoň ozvětě!!!) viděl nějaký zajímavý příspěvek nejlépe do konce týdne :)

 

Na závěr bych rád uvedl, že bych chtěl aby jste mi výtvory posílali na skype či se se mnou jinak domluvili třeba na fb. Děkuji moc všem co mi pomohou a ještě bych rád zmínil že vás do ničeho nenutím, nucená tvorba by nebyla tak krásná, proto vás prosím aby jste se sami zamysleli jestli by nebylo dobré, aby jste nějak pomohli... Ještě jednou děkuji a příjemnou tvorbu vám všem přeje Iaen :)

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode